Aloitin korujen tekemisen omaksi ilokseni, nyt toivon ilahduttavani muitakin jakamalla tekemiäni luomuksia. Teen kaikki korut suurella rakkaudella ja intohimolla ja yritän jatkuvasti opetella uusia tekniikoita niiden tekoon. Jos haluat, että loihdin sinullekin jotain jo tekemieni korujen perusteella tai pohdit, josko oma ideasi olisi sellainen, jonka voisin toteuttaa, ota rohkeasti yhteyttä, niin jutellaan!

torstai 24. syyskuuta 2015

Jet AB


Huhhuijaa! Onpas tässä vierähtänyt taukoa. Olen keskittynyt lähinnä joululahjojen tekoon lähipiirille, ja niitä en tietenkään voi vielä täällä blogissa esitellä, joten on ollut hieman hiljaiseloa. :) Olenpas innostunut jälleen ompelemisestakin, joten on sitäkin sitten tullut harrastettua.
Nämä korvakorut ovat kuitenkin tehty jo tuossa kevään-kesän korvilla, jälleen kerran tyylillä "levitä kaikki helmet ja tarvikkeet eteesi ja keksi jotain". Korvikset ovat aina aika varma veto, sillä mielestäni korviin sopii melkein mikä tahansa killumaan!


Kuten otsikkokin kertoo, nämä ovat lähinnä erinäisistä Jet AB -helmistä ja -kristalleista tehdyt. Jet AB on yksi lempivärejäni helmissä, pikimusta helmi revontuliefektillä on aina vaan niin näyttävä ja yksinkertaisen kaunis helmi. Kaikki paitsi pienet bicone-kristallit olivat helmitilausten ns. kiitoshelmiä, eli siis helmiä, joita saa kaupanpäällisinä. Odotan aina innolla, mitä minulle keksitään!
Eivätpä nämä mitkään luovuuden riemuvoitto ole, mutta näitäkin on tullut käytettyä aika ahkerasti, varmaankin juuri siksi, kun ovat niin peruskauraa. :) Ketju olisi voinut olla ehkä himpun pienempää ja sirompaa mallia, mutta äh, ihan hyvät ne on näinkin! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti