Aloitin korujen tekemisen omaksi ilokseni, nyt toivon ilahduttavani muitakin jakamalla tekemiäni luomuksia. Teen kaikki korut suurella rakkaudella ja intohimolla ja yritän jatkuvasti opetella uusia tekniikoita niiden tekoon. Jos haluat, että loihdin sinullekin jotain jo tekemieni korujen perusteella tai pohdit, josko oma ideasi olisi sellainen, jonka voisin toteuttaa, ota rohkeasti yhteyttä, niin jutellaan!

maanantai 12. lokakuuta 2015

Illuminati confirmed



Oon nyt nähnyt useammassakin paikassa hirveästi yksinkertaisia kolmiokaulakoruja. Luonnollisesti tälläinen moderni ja yksinkertainen alkoi pikkuhiljaa himottaa kaikkien vintagekoukeroiden keskellä ja etsiskelinkin tälläisiä putkihelmiä kissojen ja koirien kanssa.




Kun sitten yksi vakihelmidiilereistäni (hahha, ihan siis nettikauppa) otti putkihelmet valikoimiinsa, minä tilasin heti siltä istumalta niitä lähemmäs tuhat kappaletta. Selvennettäköön, että äiti oli haaveillut himmelistä jo ikuisuuden ja moderni lasihimmeli kuulosti molemmista hyvältä idealta, ja minä sitten vedin välistä ja nappasin muutaman putkihelmen omiin projekteihini.




Ensimmäisen ja pienemmän, 30 mm putkihelmistä kärjellään seisovan kolmion tein lyhyempään ketjuun, jolloin se roikkuu rintakehällä. Tilasin myös ihan vain itselleni näitä ihania, 50 mm pitkiä kierrettyjä putkihelmiä, joista tein näyttävämmän kantakolmion pitkään ketjuun.



Ah niin ihanan kevyttä ja yksinkertaista, mutta silti näyttävää! Vähän vaan jänskättää, miten kestävät käyttöä, kun ovat tosiaan todella ohutta lasia, joiden sisällä on hopeamaalaus tai jonkinnäköinen hopeointihässäkkä. Tästä syystä ovat myös tosi kauniita ja säihkyviä!




Näitä teen myös myyntiin.


Pienempi kolmiokaulakoru 16 e posteineen. 3 cm riipuksen koko, ketju n. 50 cm 5 cm säätöketjulla. Nikkelitön ja lyijytön.

Isompi kolmiokaulakoru 18 e posteineen. 5 cm riipuksen koko, ketju n. 83 cm 5 cm säätöketjulla. Nikkelitön ja lyijytön.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti