Aloitin korujen tekemisen omaksi ilokseni, nyt toivon ilahduttavani muitakin jakamalla tekemiäni luomuksia. Teen kaikki korut suurella rakkaudella ja intohimolla ja yritän jatkuvasti opetella uusia tekniikoita niiden tekoon. Jos haluat, että loihdin sinullekin jotain jo tekemieni korujen perusteella tai pohdit, josko oma ideasi olisi sellainen, jonka voisin toteuttaa, ota rohkeasti yhteyttä, niin jutellaan!

keskiviikko 21. lokakuuta 2015

Pisaroita


Pisarat ovat ehdottomasti lempimuotoni, mitä koruihin tulee. Ovaali tulee hyvänä kakkosena, mutta pisaran muodossa on jotain niin kaunista ja klassista. Lasihelmiä on vain yllättävän vaikea löytää pisaran muotoisina, joten kun niitä sitten löysin, tilasin sekä mustia että kirkkaita.


Korumakuni tuntien ei ollut vaikea arvata, että niistä tulisi korvakoruja. Halusin niistä suht klassisia ja silti näyttäviä, joten pohjiin lisäsin helmihatut.


Ensin tein mustat, jotka ovat tosi lyhyet ja aika peruslaatua olevat, ja sitten väänsin kuopuksen kummitädille kummilahjaksi tälläiset identtiset, kirkkaista helmistä tehdyt pidemmät korvikset. Näiden designistä en voi ottaa kunniaa, mä vaan vähän tuupin oikeaan suuntaan ja neiti itse päätti, millaiset tehdään :D


Helmihatut viimeistelevät nämä mielestäni kauniisti, ja kumpaakin versiota voi tehdä mustana tai kirkkaana. Näitä teen myös myyntiin.




Lyhyemmät korvakorut (tässä esimerkkinä mustat), kokonaispituus koukkuineen n. 5 cm. Koukut hopeoitu, helmet lasia ja kristallia. 10 e posteineen.

Pidemmät korvakorut (tässä esimerkkinä kirkkaat), kokonaispituus koukkuineen n. 7 cm. Koukut hopeoitu, helmet lasia ja kristallia. 15 e posteineen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti