Aloitin korujen tekemisen omaksi ilokseni, nyt toivon ilahduttavani muitakin jakamalla tekemiäni luomuksia. Teen kaikki korut suurella rakkaudella ja intohimolla ja yritän jatkuvasti opetella uusia tekniikoita niiden tekoon. Jos haluat, että loihdin sinullekin jotain jo tekemieni korujen perusteella tai pohdit, josko oma ideasi olisi sellainen, jonka voisin toteuttaa, ota rohkeasti yhteyttä, niin jutellaan!

sunnuntai 18. lokakuuta 2015

Steampunk


Tämä on ollut yksi pirun ikuisuusprojekti. Ostin tarvikkeet tähän koruun (tai itseasiassa kahteen, tarkoitus oli tehdä näistä ensin korvikset, mutta kiinnostuskiikarit katosivat kesken kaiken) jo viime vuoden kesällä, ja vasta nyt voin sanoa että tämä on valmis. Nuo pikkurattaat (siis oikeasti ihan mikroskooppisia) on varmaan oikeasti tongittu jostain vanhasta rannekellosta, niin pieniä ne olivat. Kokonaisuudessaan koko koru on varmaan alle neljä senttiä, joten melkoista piiperrystä tämän vääntäminen oli.


Koko höskä on koossa kaksikomponenttiliimalla, ja noita pikkurattaita oli tarkoitus olla tässä enemmänkin, mutta jotkut niistä olivat niin pieniä, että edes hammastikulla ei saanut tarpeeksi pientä länttiä liimaa pitämään komeutta koossa. Kiva se on noinkin, mutta moiseen piiperrykseen ei riittäisi kyllä enää hermot. :D Kiva se joka tapauksessa on, ja jos jossain vaiheessa innostun vääntämään toisistakin rattaista valmiiksi, voin mä sitten vääntää näistä ne korvikset, jotka alunperinkin oli tarkoitus. Saa nähdä, tuleeko sitä päivää... ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti