Aloitin korujen tekemisen omaksi ilokseni, nyt toivon ilahduttavani muitakin jakamalla tekemiäni luomuksia. Teen kaikki korut suurella rakkaudella ja intohimolla ja yritän jatkuvasti opetella uusia tekniikoita niiden tekoon. Jos haluat, että loihdin sinullekin jotain jo tekemieni korujen perusteella tai pohdit, josko oma ideasi olisi sellainen, jonka voisin toteuttaa, ota rohkeasti yhteyttä, niin jutellaan!

keskiviikko 12. elokuuta 2015

Edellisessä elämässäni olin harakka


Olen löytänyt kristallit. Oi kyllä. Olen aiemmin kyllä ihaillut, mutta vasta nyt meikän kristallihulluus pääsi valloilleen! Oon kauan miettinyt, mitä niistä väkertäisi ja tuntui, että rannekorussa ne tulisivat parhaiten esille ja välkkyisivät mahdollisimman paljon.


Yksinkertainen rannekoru kristalleista ja siemenhelmistä olikin mielestäni toimiva ratkaisu. Kuvat eivät anna oikeutta tämän korun upealle loisteelle ja valonheijastavuudelle, mutta yllä olevassa kuvassa näkyy AB-kristallin sateenkaarin värit, jotka tulevat valossa esiin. Niiiiiin kaunista!


Nämä samoista kristalleista tehdyt korvikset tein itse asiassa ennen rannekorua. Tiesin, että haluan näyttävät, mutta yksinkertaiset kristallikorvikset, ja niiden täytyy tietenkin olla roikkuvan malliset.


En tiedä, onko mulla ollut kovin isänmaallinen olo näitä värejä valitessa :D Ovat kuitenkin aivan ihanat, ja sen verran helpot tehdä, että nämä molemmat korut tulevat myös myyntiin.


Rannekoru 1,9 cm x 16,5 cm (ilman säätöketjun ja lukon mittoja) 30 e posteineen.
Korvikset 5,5 cm (ilman koukkua, koukun kanssa hieman alle 8 cm) 17 e posteineen.
Molemmissa käytetty korkealaatuisia Preciosa -kristalleja, kaikki metalli on nikkelivapaata, korviskoukut, rannekorun lukko ja ketju hopeoitu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti