Aloitin korujen tekemisen omaksi ilokseni, nyt toivon ilahduttavani muitakin jakamalla tekemiäni luomuksia. Teen kaikki korut suurella rakkaudella ja intohimolla ja yritän jatkuvasti opetella uusia tekniikoita niiden tekoon. Jos haluat, että loihdin sinullekin jotain jo tekemieni korujen perusteella tai pohdit, josko oma ideasi olisi sellainen, jonka voisin toteuttaa, ota rohkeasti yhteyttä, niin jutellaan!

sunnuntai 30. elokuuta 2015

Kuningatarpersikka



Parempi puolisko sanoi osuvasti, kun esittelin tämän (mielenkiintoisesti uudelta jogurttimaulta kuulostavan) rannekorun: "Tuohan kelpais vaikka kuningattarelle!" Kieltämättä sama oli mielessä.


Oon tässä "vanhemmalla iällä" (hahahhaha hyvä sanoa näin 26-vuotiaana) rakastunut aivan täysin helmiin ja kaikkeen antiikkisen näköiseen ja muutenkin wanhaan, liittyy varmaan vahvasti kovaan historiafanityttöilyyni. Tämä tietenkin heijastuu myös kehittämiini korumalleihin. Entisenä goottina silmää miellyttää myös kovasti viktoriaaninen muoti, sekin näkyy...


Yritin kuitenkin pitää tämän mallin mahdollisimman klassisena ja käyttökelpoisena (en osaa taas suomea, englanniksi wearable?) joten jätin kaikista suurimmat krumeluurit pois. Mielestäni tämä olisikin erittäin kaunis esim. morsiamelle. Persikan väriset keskihelmet voisi korvata vaikka sinisillä ollen morsiamen "jotain sinistä".


16 cm x 1,5 cm (plus lukko ja säätöketju 5,5 cm)
Siemenhelmet lasia, helmet akryylia. Lukko ja ketju hopeoituja. 12 e posteineen.

Koska teen näitä tilauksesta, voin tehdä melkein minkä värisen vain! Ota yhteyttä niin jutellaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti