Aloitin korujen tekemisen omaksi ilokseni, nyt toivon ilahduttavani muitakin jakamalla tekemiäni luomuksia. Teen kaikki korut suurella rakkaudella ja intohimolla ja yritän jatkuvasti opetella uusia tekniikoita niiden tekoon. Jos haluat, että loihdin sinullekin jotain jo tekemieni korujen perusteella tai pohdit, josko oma ideasi olisi sellainen, jonka voisin toteuttaa, ota rohkeasti yhteyttä, niin jutellaan!

sunnuntai 9. elokuuta 2015

Hetken mielijohteesta



Tilasin joskus Memory Wirea aivan toista projektia varten. Siitä jäi paljon ylijäämää, muttei niin paljon, että olisin saanut toisen samanlaisen projektin tehtyä. Aloin pyöritellä sitä sormissani ja hetken helmivarastojani tutkineena kokeilin yhdistää muutamia orpohelmiä, joita minulla oli enää muutama kappale kutakin. Memory Wire on siis täysin pyöreää, mutta halusin kokeilla, saisinko väänneltyä sen pisaran muotoon.

Päädyin mustiin Preciosan AB-kristalleihin, muutamaan toiseen mustaan AB-helmeen ja värjättyihin violetteihin lasihelmiin. AB tarkoittaa siis tässä tapauksessa muuten mustaa helmeä, mutta yksi sivu/kohta on valoa heijastavaa, joka välkkyy eri väreissä. Todella kauniita luonnossa, varsinkin nuo kristallit!

Lasihelmet olivat joskus violetit, nykyään enemmänkin murrettua violettia kun värjäys rapisee pois... Noita ei tarvitse ostaa uusiksi.

Nämä ovat todella isot, halkaisija on n. 5 cm, mutta koska ovat vain vaijeria ja muutama helmi, ovat yhdet kevyimmistä korviksistani. Ovat olleet kovassa käytössä! Rakastan tehdä tälläisiä ex tempore -töitä, joissa syntyy jotain aivan muuta, kuin niistä materiaaleista oli alunperin tarkoittanut tehdä. Kaikki materiaali on järkevää käyttää hyödyksi :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti