Aloitin korujen tekemisen omaksi ilokseni, nyt toivon ilahduttavani muitakin jakamalla tekemiäni luomuksia. Teen kaikki korut suurella rakkaudella ja intohimolla ja yritän jatkuvasti opetella uusia tekniikoita niiden tekoon. Jos haluat, että loihdin sinullekin jotain jo tekemieni korujen perusteella tai pohdit, josko oma ideasi olisi sellainen, jonka voisin toteuttaa, ota rohkeasti yhteyttä, niin jutellaan!

sunnuntai 2. elokuuta 2015

Vielä yhdet kynsilakkakorvikset - MYYNNISSÄ



Harvemmin oon tehnyt kynsilakkakoruja muuten kuin galaksikorujen muodossa, mutta nämä ovat ekat tekemäni kynsilakkakorvikset galaksikorujen ulkopuolelta. Näistä tekee hauskan se, että näissä käytetty pinkki lakka on helmiäistä, kun taas korallilakka on perus creme, eli siinä ei ole helmiäistä. Taustan valkoinen on myös creme, täten ainoastaan pinkki heijastaa valoa. Tässä on vain yksi esimerkki siitä, että kynsilakalla saa miltei millaisia yhdistelmiä vain!

Tein nämä kesäkorviksiksi raikkaan värimaailmansa vuoksi, ja olenkin näitä pari kertaa käyttänyt, mutta kuten sanoin, nappikorvikset eivät ole juttuni. Nämä ovatkin siis myynnissä!

Koko: 18 mm
Tausta, tapit ja lukko hopeoidut
Hinta 10 e posteineen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti