Aloitin korujen tekemisen omaksi ilokseni, nyt toivon ilahduttavani muitakin jakamalla tekemiäni luomuksia. Teen kaikki korut suurella rakkaudella ja intohimolla ja yritän jatkuvasti opetella uusia tekniikoita niiden tekoon. Jos haluat, että loihdin sinullekin jotain jo tekemieni korujen perusteella tai pohdit, josko oma ideasi olisi sellainen, jonka voisin toteuttaa, ota rohkeasti yhteyttä, niin jutellaan!

sunnuntai 16. elokuuta 2015

Klassista



Olen nyt mooonen monta vuotta etsinyt pisaran muotoisia helmikorviksia. Mistään ei tunnu löytyvän, ja jos löytyy, niin liian pieninä tai liian isoina tai väärän värisinä, tai sitten niissä on jotain muuta vikaa. Helmikaupoistakaan pisaran muotoisia helmiä ei tuntunut löytyvän, oli kyse sitten oikeasta helmestä tai lasista! Vihdoin viimein sitten bongasin jostain liikkeestä nämä akryylihelmet. Akryyli ei ole lempimateriaalieni listalla, joten mietin monta kertaa näiden ostamista, mutta onneksi ostin. Pakkaus oli pieni ja halpa, mutta mietin, tuleeko akryylihelmistä tehtyä mitään.

Helmet pyörivät yli vuoden laatikoissani, kunnes sain niille sopivan parin edellisessä postauksessa jo nähdyistä Preciosa -kristalleista. Helmet yksinään olivat kovin koruttomat, mutta kristallit antoivat niille kaivattua potkua. Pieni siemenhelmi väliin ja tadaa, yksinkertaiset ja kauniit korut olivat valmiit.

Nämä tulevat ainoastaan omaan käyttööni, jolloin korupiikkien viimeistely ei ole niin justiinsa - myyntiin en tätä kelpuuttaisi juurikin lenkkien takia. Olen liian perfektionisti! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti