Aloitin korujen tekemisen omaksi ilokseni, nyt toivon ilahduttavani muitakin jakamalla tekemiäni luomuksia. Teen kaikki korut suurella rakkaudella ja intohimolla ja yritän jatkuvasti opetella uusia tekniikoita niiden tekoon. Jos haluat, että loihdin sinullekin jotain jo tekemieni korujen perusteella tai pohdit, josko oma ideasi olisi sellainen, jonka voisin toteuttaa, ota rohkeasti yhteyttä, niin jutellaan!

keskiviikko 5. elokuuta 2015

Vampyyriromantiikkaa



Nämä korvikset tein viime kesänä sen jälkeen, kun päässäni oli pyörinyt pitkään haave isoista, vanhoillisromanttisen tyylisistä korviksista. Sellaiset piti siis saada, ja nappasin paikallisesta korutarvikeliikkeestä nämä riipuspohjat ja niihin sopivat kapussit ja aloin arpomaan, mitä tekisin. Olen korujen käyttäjänä ehdottomasti eniten korvisihmisiä, yleensä mitä isommat ja näyttävämmät, sitä parempi. Välillä toki käytän myös pienempiä ja sirompia.




Pähkäillessäni katseeni osui kirjahyllyyn, jossa oli jo kauan seisonut turhan panttina Irlannista tuomani Anne Ricen kirjoittama The Vampire Lestat -kirja. Olin lukenut suomenkielisen version aiemmin monta kertaa, ja sen maksaessa Irlannissa vain 3 euroa pokkarina, ostin sen hetken mielijohteesta, mutten koskaan saanut sitä luettua loppuun. Päätin siis uhrata kirjan kauneuden nimissä korviksiini, mutta paperi sellaisenaan ei kelvannut.




Muksuna harrastin "aarrekarttojen" tekemistä polttamalla paperin reunat ja tekemällä siitä vanhan ja kuluneen näköisen teellä, ja vanha ja tuttu tekniikka oli tässäkin mukana, tosin reunoja en alkanut polttamaan. Keitin vahvaa teetä ja maalasin sillä muutaman sivun ja töpöttelin itse teepussia muutamaan kohtaan saadakseni vaihtelevuutta ja tummempia kohtia taustaan. Koruihin valitsin kohdat sen perusteella, mitä niissä lukee. Sanat "eteerinen", "täydellisesti", Notre Damen "Dame", ja "muinainen" sopivat esteettisiin mieltymyksiini, joten valitsin ne.


Nyt jos tekisin jotain toisin, valitsisin erilaisen korupohjan. Tuo on ihan ok, mutta tykkään vielä koristeellisemmista ja tähän tyyliin sellainen olisi vielä paremmin sopinutkin. Käytän näitä kuitenkin paljon, joten siihen ei välttävä korupohjan valinta vaikuttanut. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti